dijous, 4 de desembre del 2014

Què és Tomorrowland?

Entra al món del demà, en un regne ocult de la civilització, en el profund de les selves de Chattahoochee Hills.
Descobreix TomorrowWorld! Deixa't sorprendre i experimentar centenars de DJs, càmping de luxe, opcions de restaurants de tot el món, i els majors de 21 anys el festival més gran d'Amèrica. Descobreix-ho per tu mateix on aquest viatge et guiarà i assegurar el seu lloc en la història!

Provinents de Bèlgica, el festival mare de TomorrowWorld, Tomorrowland, va celebrar el seu 10 aniversari el passat mes de juliol. Amb motiu d'aquest aniversari, dos caps de setmana van ser els amfitrions del pelegrinatge venut més de 360,000 convidats internacionals. La màgia i la inspiració de TomorrowWorld es fa a mà de Tomorrowland, en etapes i conceptes vénen a la vida, es creen experiències i exploracions musicals estan fets.

Aquest mes de setembre de 2014, va donar la benvinguda a TomorrowWorld 160.000 clients de tot el món als motius mítics de Chattahoochee Hills, Geòrgia. Gràcies a la gent del matí per escriure el magnífic segon capítol en el sorgiment de la vida! El conte de fades continua setembre 25-26-27, 2015.

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada